Human Skills kan ikke ændre vindens retning eller styrke.
– men vi kan sørge for, I har den rigtige besætning med ombord.

Om Human Skills.

Hos Human Skills er rekruttering en seriøs, professionel og effektiv proces. Og det er en proces, som vi udfører med personlighed og respekt for helheden.

Kandidater og virksomheder kender os på at:

  • Vi skaber holdbare resultater med fokus på kvalitet – og på baggrund af virksomhedens behov.
  • Human Skills er en stærk, tværfaglig samarbejdspartner, som varetager hele rekrutteringsprocessen med øje for de individuelle ressourcer, hver enkelt rekruttering kræver.
  • Vi holder et højt kommunikationsniveau og gensidig respekt er en selvfølge.
  • Vi er ærlige. Derfor finder vi altid det bedste match.

Hvem er vi?

Peter Schrøder

Peter har de seneste 10 år arbejdet dedikeret med headhunting over hele Danmark og i Norden. Med baggrund som generalist og en skarp evne til at forstå mennesker, samt virksomhedernes forretning og kultur, har han løst hundredevis af rekrutteringer, der matcher kunder og kandidaters forventninger til en fælles rejse sammen.

Peter har løst rekrutteringer fra specialist til direktørniveau inden for højt specialiserede danske virksomheder. Peters motivation er at gøre en forskel og at gå hele vejen, hver gang en virksomhed giver Human Skills den tillid at finde deres fremtidige medarbejdere.

"Du er aldrig bedre end den sidste opgave, du har løst, så hver en opgave skal have 100% fokus."

I fritiden er han optaget af fodbold, golf, fiskeri, at fotografere i naturen, rejser samt familien og gode venner.

Gitte har i over 20 år arbejdet med mennesker og udvikling. Gennem hendes karriere, uddannelse og coachende tilgang har Gitte sat et markant aftryk hos Human Skills, hvor ledere, medarbejdere eller virksomheder har haft brug for at skabe en ny retning/strategi eller finde tilbage til kerneopgaven.

Gitte har deltaget i talrige rekrutteringer, og har stor erfaring med at give tilbagelæsning af personprofilanalyser og tests. Gitte har coachet hundredevis af ledere, medarbejdere, jobsøgende eller stressramte. I den forbindelse fører Gitte den enkelte kandidat sikkert og trygt igennem til en større personlig indsigt og udvikling. Human Skills har et hovedmål, og det er at hjælpe alle parter, til at opnå det rigtige match.

Personligt holder hun bl.a. af at spille golf, rejser, sit sommerhus, naturen, familien og gode venskaber… og så er god mad også med til at sætte krydderi på hverdagen.

Gitte Schrøder

Mange års erfaring.

I gennem adskillige år har vi har arbejdet sammen med en bred vifte af store og små virksomheder. 

Human Skills er en stærk, tværfaglig samarbejdspartner, som varetager hele rekrutteringsprocessen med øje for de individuelle ressourcer, hver enkelt rekruttering kræver.

Artikler.

Det er blevet nemmere at rekrutere til Silkeborg

BJARNE GREGERSEN, Erhverv Silkeborg

Fortsat vækst i Au2mate A/S

JAKOB MUNK SCHMIDT, Erhverv Silkeborg

Testimonials.

"Every detail and step of the process was prepared with a highest quality, Peter was very proactive and the cooperation was a pleasure for me. At the beginning, we have agreed a time schedule with particular deadlines for a final presentation, which Peter kept at the end."
Edyta Longier
Regional Recruitment Consultant EMA
"Nordisk Wavin er i rivende udvikling og har derfor brug for ansættelse af medarbejdere med den rette motivation og de helt rigtige kompetencer. Den type medarbejdere er der rift om, og det kræver mange ressourcer og det rette netværk til at løse sådanne opgaver. Derfor bruger vi Human Skills, der har løst udfordrende specialopgaver – til vores store tilfredsstillelse. Human Skills har en høj grad af professionalisme, erfaring og forståelse for et foranderligt og til tider uforudsigeligt jobmarked. Vi er meget glade for samarbejdet, som i høj bidrager til, at Nordisk Wavin i højere grad kan koncentrere sig om kerneopgaven og bruge tiden til at udvikle vores forretning mod fremtiden."
Henrik Falck
Country Director Denmark / Sweden
"Human Skills og Au2mate har de sidste ni år indgået et særdeles værdifuldt samarbejde med henblik professionel og faglig sparring vedrørende rekruttering af dygtige og kompetente medarbejdere til vores virksomhed."
Carsten G. Jensen
Adm. Direktør og Ejer

Vi sponsorerer

Human Skills er stolt sponsor for Silkeborg Ry Golfklub og Gødvad Håndbold Kvinder.

Vi støtter

Human Skills støtter organisationerne Danske Hospitalsklovne, Kræftens Bekæmpelse, SOS Børnebyerne og WWF.

Hos Human Skills er rekruttering en seriøs, professionel, reel og effektiv proces, som udføres med personlighed og respekt for hele processen.

Copyright 2022 © Human Skills. Alle rettigheder forbeholdes.