Er du kandidat? Vi er dit kompas.

Hos Human Skills hjælper vi kandidater med at navigere rundt i jobsøgnings-farvandet.

Hjælp til din vej i arbejdslivet

Som kandidat hos os vil du mærke, at vi går hele vejen, når vi rekrutterer. Vi er nemlig også interesseret i, at du lander på den rette hylde. Vi har alle de nødvendige kompetencer for at hjælpe dig med at finde drømmejobbet og giver dig kvalificeret sparring og coaching under hele processen. Kontakt os for at få en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Gode råd til dig som søger job

Brug tid på at forberede dig, inden du skriver din motiverede ansøgning og CV. Brug eventuelt vores inspirationsmodel nedenfor til at kortlægge, hvilke kompetencer du bringer med ind i drømmejobbet. Tro ikke, det kun er dig, som skal levere informationer og performance til samtalen. Det skal virksomheden og/eller konsulenten også, så stil nysgerrige og indholdsrige spørgsmål, der afdækker alle vinkler i jobbet. Sæt dig ind i virksomhedens produkter og kerneværdier, så du er godt forberedt og viser interesse.

Og husk så lige, at dine faglige kvalifikationer er vigtige – men det er de menneskelige kompetencer, som afgør, om du får jobbet!

Inspiration når du søger drømmejobbet.

Spørgsmålene nedenfor kan hjælpe dig med at indkredse de kompetencer, som du skal lægge vægt på, når du søger et job.

Segmenter.

Hos Human Skills dækker vi en bred vifte af segmenter.

Generalist

Consumer/FMCG

Olie/Energi/Engineering

Rekrutteringsniveau

Er du vores næste kandidat?

Executive search

Gennem en diskret og fortrolig proces finder og motiverer Human Skills de rigtige kandidater med de rigtige kvalifikationer.

Headhunting

I Human Skills har vi stor erfaring med at udvælge ledere og specialister indenfor specifikke brancher og til virksomheder i alle størrelser.

Selection

Human Skills tilbyder et selectionforløb med en bredere tilgang til kandidaterne via annoncering efter aftale – afhængigt af diskretionsgraden.

Vi har alle de nødvendige kompetencer for at hjælpe dig med at finde drømmejobbet. Kontakt os allerede i dag, og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Hos Human Skills er rekruttering en seriøs, professionel, reel og effektiv proces, som udføres med personlighed og respekt for hele processen.

Copyright 2022 © Human Skills. Alle rettigheder forbeholdes.