Euro-Druckservice GmbH

edsJeg var kandidat til et job som Sales Manager for Skandinavien & Baltikum, for Euro-Druckservice GmbH.

Euro-Druckservice havde i forbindelse med ønsket om ekspansion i Skandinavien teamet op med Peter Schrøder.

Peter stod for hele forløbet, hvilket han gjorde, åbent, informativt og meget professionelt. Fra første færd følte jeg stor empati fra hans side, hvilket skabte en super god stemning og balance i mellem interview, og senere tests.

Feedback på analyser og tests var super konstruktivt, og jeg vil sige, havde jeg ikke endt med at få jobbet, så havde jeg fået rigtig meget med fra mødet med Peter.

Peter var klart en motiverende faktor til, at få mig hele vejen. Han var meget åben og udfordrende i forhold til mine styrker og begrænsninger. Under præsentationen med min nuværende arbejdsgiver skabte Peter den helt rigtige atmosfære af professionalisme, og han fulgte tingene helt til dørs. Da det kom til den endelige kontrakt mellem firmaet og mig, var han til stor hjælp og sparring, også selvom det lå uden for hans del af aftalen.

Efterfølgende har jeg været i kontakt med Peter, for at han kunne høre om alting fortsat er som forventet i forhold til job indhold, job ansvar og opnåelse de forskellige succeskriterier i jobbet.
Jeg kan kun give Peter min allerbedste anbefalinger, og jeg vil ikke tøve et sekund med at kontakte ham igen, såfremt jeg skulle få brug for hans mange kompetencer indenfor rekruttering.

Med venlig hilsen

Christian Juhl Nielsen
Sales Manager Scandinavia & Baltic
Euro-Druckservice GmbH


← Tilbage til Alle Testimonials


 

www.humanskills.dk